Tudtad, hogy az újhold energiája minden új dolog kezdését, elindulását támogatja? Pedig így van: sikeresebben szabadulhatunk meg a rossz szokásainktól, negatív hitrendszereinktől, sokkal könnyebben és gyorsabban tehetjük le az életünket akadályozó blokkokat, ha újholdkor engedjük el őket, és kezdjük el új életünket. Érdemes meditálni a céljainkról, vágyainkról, álmainkról.

Átalakítanál valamit az otthonodban, vagy csak kicserélnél pár bútort? Egészségesebb, organikus étrendre térnél át? Netán az apró-cseprő holmik rendszerezésével akadnak gondjaid? Ezeknek most van itt a legjobb ideje, megteheted. Egy kiadós rendrakás nálam a “fejemet” is rendbe teszi, kitisztulnak a dolgok, hirtelen megérkeznek az új inspirációk.

Ha naplót írsz, elő az újjal! Íme egy, ami egy barátném keze munkáját dícséri :

Ha rendet vágnál a bejárati ajtó környékén, mert már unod, hogy átbotlasz a cipőkön, esernyőkön, játékokon, és a női táskák a ház minden pontján rád támadhatnak, akkor itt az ideje a rendszerezésnek. Elő az akasztókkal, vesszőkosarakkal, régi ládákkal:

 

Mi a táskák felfüggesztését falba fúrható, hatalmas gombokkal oldottuk meg, és a Butlers-ben bukkantunk rájuk:

[one_third] [/one_third] [one_third] [/one_third] [one_third] [/one_third]

 

Kávéházi hangulat a saját otthonodban? Miért is ne?! Egy-két új lámpa búra, fekete táblafesték, vagy étkezőszék huzat, szizálszőnyeg bevetése után azért ne feledkezz meg a kellemes háttérzenéről sem!

Screen Shot 2014-01-02 at 23.09.16

Ha természetes hangulatra vágysz a fürdőben is, akkor a puha törölközők és mécsesek mellett fontosak az apró részletek: az akasztók peldául készülhetnek kavicsokból, és a zuhanyzó tálca helyett is előbukkanhatnak.

[one_third][/one_third] [one_third][/one_third] [one_third_last][/one_third_last]

A nappali, ami egyben meditációs sarok? Egy nagyon kényelmes, puha oázis, semleges színekkel, természetes textíliákkal sok mindenre gyógyír lehet egy feszített nap után.

Te mit alakítanál át ebben az évben? Kívül, vagy belül, egy a lényeg: kezdd el ma!

  • naturahome