Kosarad

Kosár

  • Natura Home asztali lámpa 2.2

32,990Ft 22,990Ft

A fa egy rendkívül intelligens anyag a természetben és a fából készült termékeknek mindig van egy sajátos jellege, mondhatni lelke. Ez a lámpa nem csak egy tárgy, sokkal inkább egy 21. századi technikával megálmodott környezetkímélő asztali társ hosszú éveken keresztül. 10 Wattos fényerejével bőven elegendő fényt ad irodai munkákhoz is, de akár egy kellemes, lágy esti olvasáshoz is beállítható a fényereje egy érintésre. Könnyen oda irányíthatod a fényt, ahová akarod, mert a lámpa karja állítható. Hiszünk benne, hogy egy ilyen lámpa nagyban hozzájárul otthonod melegéhez és íróasztalod komfortjához.

Készleten

Leírás

Mi igazán elkötelezettek vagyunk a lehető legegyszerűbb, legtermészetesebb termékek felé. Ennél a lámpánál is fontosnak tartottuk a minőségi tölgyfa vázat melyet natúr wax véd a külső hatásoktól. A 21. századi technikáról pedig a legmodernebb LED világítás és érintőgombos megoldás gondoskodik, odafigyelve olyan apró részletekre mint a villogásmentes fényerőszabályzás, illetve a szemkímélő fényárnyalat.

Visszajelzések (0)

További információk

További információk

Teljesítmény:

10W

Anyag:

Olajozott tölgyfa, fém talp, szövettel burkolt vezeték.

Élettartam:

A LED élettartama kb. 50 000 óra, SMD2835

Kezelési útmutató:

Száraz ruhával töröld le. Rövid érintés a piros gombon és a lámpa bekapcsol, újabb rövid érintésre kikapcsol. 3 másodpercnél tovább tartva az ujjat a gombon a lámpa fényereje fokozatmentesen változik.

Cikkszám: NH-MDNG-2 Kategóriák: , Címkék: , , , ,