Kosarad

Kosár

 

Írj nekünk, hamarosan válaszolunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 • Miután évekig dolgoztam Amerikában és Nyugat-Európában, felfigyeltem arra a kifinomult belsőépítészeti stílusra, ami itthon csak lassan formálódik. A küldetésemet tekintve szeretném a külföldön szerzett tapasztalataimat minél szélesebb körben megosztani és átadni. Hiszem, hogy itthon is újra egyre nagyobb fontossággal bír majd a tartósság, természetesség, minőség, mindez egy fenntartható társadalmi rendszerben.
  Megyeri Gábor, alapító, tulajdonos
 • Folyamatosan csiszolom önmagam, és azon vagyok, hogy tudatosan éljek. Ezt az “amint fent, úgy lent, és amint belül, úgy kívül” filozófiát másoknak is szívesen hangoztatom, de magamat is gyakran emlékeztetem rá. A Natura Home-mal a célunk az, hogy összegyűjtsük mindazokat az organikus termékeket, természetes és holisztikus megközelítéseket, amikkel egy szebb, egészségesebb, és otthonosabb környezetet varázsolhatunk magunk köré.
  Gruber Johanna, szerkesztő
 • Faipari mérnöki diplomával 19 éve dolgozom bútortervezőként és az itt szerzett gyártásközeli tapasztalataimat a 12 éves belsőépítészi munkám során is kamatoztatom . Bútorgyártó, tervező műhelyben és belsőépítészeti irodákban dolgoztam, de ma már önálló tervezőként, jól bevált, megbízható szakemberekkel, gyártói, kivitelezői hátérrel működök. E mellett  bútorszerkezet-tant tanítok a Werk Akadémián. Első önálló bútoraimat kortárs magyar bútortervezőkkel a Szépművészeti Múzeumban és a Műcsarnokban állítottam ki 2000 és 2002 között. Legfontosabb számomra, hogy az ügyfél, legyen az lakás, ház, üzlet, étterem tulajdonos, az építkezés, átalakítás befejeztével, avagy bútor beszerelése után elégedett és boldog legyen az eredménnyel. Szakmai tapasztalat, kreativitás, nagy empátia, aprólékos odafigyelés, az igényekre való ráhangolódás eszközeit használva érem ezt el.

  Vallom, hogy ahhoz, hogy igazán jót hozzunk létre, nem lehet kívülállóként szemlélni a világot. El kell merülni a részletekben, majd hátra húzódni és onnan is felépíteni a dolgokat. Így lesz a tereknek lelkük, a bútoroknak kisugárzásuk, a tárgyaknak életcéljuk és így marad belőlem is mindig, mindenhol valami. És közben próbálok a földön járni, folyton az újat és különlegeset keresve, és még mindig hiszem, hogy az élet szép és meg tudjuk váltani a világot.

  Buzogány Ildikó, belsőépítész tervező, szerkesztő