Ki ne imádna babzsákon fetrengeni? Valójában a babzsákok nem jelentenek exkluzív bútordaraboknak a házban, lakásban és szinte sosem kerülnek középpontba, azaz a nappaliba. Pedig gondoljunk csak bele, nem csak a gyerekek imádnak benne hemperegni, de mi is.

Mi több, a családi összejöveteleken meglepődve tapasztalhatjuk, hogy a nagypapa vagy nagymama – szemükben gyerekes csillogással – jókedvűen huppan bele egy babzsákba. Itt van mindjárt egy olyan darab, ami számos szempont szerint tökéletes választás. Egyrészt mert a lazán kötött, kiváló minőségű gyapjúból, nepáli asszonyok keze munkája által készült babzsák olyan esztétikai élményt képvisel, ami méltán megállja a helyét komoly enteriőrökben. Kiváló kiegészítője lehet akár egy letisztult minimál vagy indusztriál belső térben, mintegy kiegészítő elemként trükkösen oldva a hely feszültségét.

Készítője magyar származású és rendkívül nagy tisztelettel fordul a nepáli asszonyok felé, akik ezzel a munkával tisztes megélhetéshez jutnak és egyben örömmel végzik a munkájukat. Így a vásárlással nem csak egy terméket veszünk, hanem támogatunk is vele olyan embertársainkat akiknek igazán szükségük van rá.

A készítő weboldala itt érhető el.

  • naturahome